Vår hjemmebase er Eggemoen flyplass utenfor Hønefoss. Flyplassen ble bygget av tyskerne under krigen, men har siden den tid huset et aktivt miljø av flyentusiaster, både innen motor, seil og mikrofly.

img_2599 Eggemoen eies i dag av Tronrud Engineering som er i ferd med å utvikle «Eggemoen Aviation and Technology Park», noe som innebærer en kraftig opprustning av både rullebaner, bygningsmasse og infrastruktur. I anleggsperioden er flyplassen stengt, og vi har i mellomtiden flyttet aktiviteten vår til Bøverbru på Vestre Toten, men vi håper å komme tilbake til et flyplassanlegg i toppklasse i løpet av 2012.

Info

  • Rullebane: 04/22, 800 x 20 asfalt
  • TORA 830m LDA 800m
  • Elevation 656 ft
  • GPS-koordinater: N60 13.0, Ø010 19.4
  • Frekvens: 122.7

Kart

Vis større kart

 
Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.