Prøv seilflyging!

img_1845 Lyst til å prøve? Eller kjenner du noen som kunne tenke seg en seilflytur? Vi tilbyr introduksjonskurs i seilflyging for alle ambisjonsnivåer, enten du er ute etter fart og spenning eller du ønsker en rolig introduksjon til seilflysporten.

Vi tilbyr to kategorier introduksjonskurs; Den enkleste varianten inkluderer et slep til 600m med instruktør og en seilflytur som typisk varer 15-20 minutter. Du stiller her i kø på lik linje med de andre som skal fly den dagen, og du kan altså ikke bestille til et bestemt tidspunkt. Dette er ideelt for de som ønsker å prøve seilflyging og kanskje kunne tenke seg å begynne på seilflykurs.

Hvis du ønsker å komme til ferdig opplegg og kanskje oppleve en litt mer intens flytur kan vi også tilby dette. Da stiller vi med bakkemannskap og fly klart til avtalt tidspunkt, du slepes til 1000m og dersom du ønsker det kan man også fly acro (loop o.l). Denne varianten er ideell som gave til den som ønsker en opplevelse utenom det vanlige, til utdrikningslag eller som firma-event.

Priser:

  • Introduksjonskurs I: Kr 800,- (Slep til 600m, ingen forhåndsbestilling av tid).
  • Introduksjonskurs II: Kr. 2500,- (Slep til 1000m, forhåndsbestilt tidspunkt).

Forbehold:

  • Vi må naturligvis ta forbehold om været. Vi kan ikke fly dersom det er for lavt skydekke, regn eller for mye vind.
  • Det er ikke tillatt å fly med passasjerer som har inntatt alkohol. Dersom det er snakk om et utdrikningslag bør dere derfor organisere det slik at flyturen kommer før eventuell festing 🙂

Bestilling

For øyeblikket kan vi dessverre ikke tilby våre vanlige introkurs, men ta gjerne kontakt for oppdatert informasjon. 

 

Comments are closed.

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.